Buku Popular - Gedung Buku Online Pilihan Anda

Authors

TOLONG INGATKAN AKU


Sedarkan aku andai aku alpa. Ingatkan aku andai aku lupa. 

More details


RM23.90

Availability:

2 items in stock

Warning: Last items in stock!

Loyalty program By buying this product you can collect up to 2 reward points as a voucher of RM0.40. Your reward points.



Judul Buku : Tolong Ingatkan Aku
Penerbit : KarnaDya Solutions Sdn Bhd
Pengarang : Mimie Afinie
ISBN : 978-967-406-157-9
Muka Surat : halaman
Kategori : Novel
Harga : RM 23.90
Berat : 450 g

Tak handsome pun tak apa… janji baik hati dan kuat pegangan agama. Kalau dapat ustaz lagi bagus. Dia banyak kelemahan. Dia serba-serbi kekurangan. Dia perlukan orang macam tu untuk membimbing dan memimpinnya ke jalan yang diredai.

Pertemuan pertama kali dengan Azlan mengundang sengketa antara mereka. Azah memang menyampah dengan lelaki perasan bagus tu. Cakap berdegar-degar tapi habuk pun tak ada. Hidup hanya tahu menyusahkan orang. Dengan ayah, dengan mak long bolehlah Azlan nak masuk jarum tapi bukan dengan dia ya.

“Saya berani potong jari… takkan ada ustaz yang nak awak. Usah kata ustaz, lelaki lain pun tak nak perempuan perangai entah apa-apa dan brutal macam awak tu. Entah-entah lawyer yang mak long awak carikan tu pun tak sudi bila jumpa awak nanti.”

Dalam tak sedar, perempuan yang entah apa-apa itulah yang telah berjaya mencuri hatinya. Perempuan brutal itu jugalah yang dia mahukan. Tapi mana dia nak sangka, ada juga lelaki yang ‘pandang’ Azah… nakkan Azah. Bukan calang-calang orang pulak tu. El ada pakej lengkap. El menepati ciri-ciri yang Azah cari selama ini. Siapalah dia jika mahu dibandingkan dengan lelaki itu? Perbezaan antara mereka sangat jauh. Macam langit dan bumi.

TOLONG INGATKAN AKU mengajak anda untuk sama-sama ketawa, senyum, marah, merajuk dan menangis bersama Azah, Azlan, El dan yang lain-lain. Selamat membaca dan menghayati.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Cart  

(empty)

New products

No new product at this time

Top sellers

  • A-Z MENJAHIT BAJU KURUNG
  • UNTUKMU UMAT
A-Z MENJAHIT BAJU KURUNG
Cara mudah belajar memotong dan menjahit baju...
UNTUKMU UMAT
MENJADI insan yang cemerlang dan diredhai...
KAIT JARUM SATU
Kait Jarum Satu ialah buku panduan mudah untuk...
KOLEKSI SULAMAN MANIK
TANPA menghadiri sebarang kelas, KOLEKSI...
BELAJAR MENJAHIT
Belajarlah membuat pakaian yang cantik ini -...

All best sellers

Specials

No specials at this time


ShoutMix chat widget